Política de privacitat

Home / Política de privacitat

ADAPTACIÓ A LA LLEI 34/2002 DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE).

Es recomana la inclusió d’un enllaç a aquest Avís Legal, en cadascuna de les pàgines que componen el lloc web:

AVÍS LEGAL:
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU
NIF: B17567777
Adreça: C. Mas Pla, 13 – Polig. Indus. – 17458 – Fornells de la Selva – GIRONA
Telèfon: 972476205
Email: info@prunell.com
Girona Volumen 1384 Libro 0 sección 8 Hoja 172 Ref: GE232991990

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Subministraments Prunell, S.L. és una empresa dedicada a la comercialització d’articles d’un sol us per a la hostaleria. Els nostres productes ofereixen solucions pensades específicament pels sectors de l’Hostaleria, restauració, col·lectivitats, etc.

Oferim la més amplia gamma d’articles de paper, cartró i plàstic, com poden ser tovallons, estovalles, vasos, bosses, posagots, envasos de plàstic, rollaria i d’altres.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.prunell.com

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU, .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SUBMINISTRAMENTS PRUNELL SLU té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.