Prunell

EMPRESA

Subministraments Prunell, S.L. és una empresa dedicada a la comercialització d’articles d’un sol us per a la hostaleria. Els nostres productes ofereixen solucions pensades específicament pels sectors de l’Hostaleria, restauració, col·lectivitats, etc.

Oferim la més amplia gamma d’articles de paper, cartró i plàstic, com poden ser tovallons, estovalles, vasos, bosses, posagots, envasos de plàstic, rollaria i d’altres.

IMPRESSIÓ PERSONALITZADA

No només oferim productes estàndards. Subministraments Prunell ofereix solucions personalitzades als seus clients, des de la creació de l’esbós gràfic fins la formalització del producte acabat, tant en tirades petites com grans.

Tenim mes de 20 anys d’Experiència en l’estampació dels nostres productes, amb una alta qualitat d’impressió i amb preus realment competitius.

ATENCIÓ COMERCIAL CONTINUA

El nostre equip de professionals, experimentat i entusiastes, estarà al seu costat des del primer moment, facilitat-li informació sobre qualsevol dels nostres productes i solucions a mida.

Cada una de les persones que integra el nostre equip de vendes està compromesa a brindar als nostres clients la tranquil·litat de comptar amb un servei confiable.

Si necessita atenció personalitzada d’un assessor comercial, preguem ens enviï un correu electrònic a info@prunell.com o truqui al telèfon 972 476 205. També pot contactar amb nosaltres mitjançant l’apartat de contacte d’aquesta web.